Cefra is in 1990 opgericht in Lage Mierde. Het begint met de verkoop en reparaties van vaatwasmachines, combi-steamers en espresso-apparaten. Al snel breidt het assortiment zich uit en wordt Cefra totaalleverancier in horeca-apparatuur en bedrijfskeukens. Met het huidige pakket aan apparatuur hebben wij voor iedere keuken de juiste oplossing.

Door de jarenlange ervaring kunnen wij de juiste aandacht besteden aan uw keukeninrichting en de specifieke eisen die u daaraan stelt. De vakkundige aandacht tijdens het totale proces van adviseren, ontwerpen, leveren, installeren, en de serviceverlening daarna zetten de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’. U ervaart de kracht van kwaliteitswerk.

Onze eigen servicedienst voert reparaties, onderhoud en plaatsingen uit. Om uw storing op te lossen of om uw wensen en aanpassingen naar behoren uit te kunnen voeren, volgen onze servicemonteurs regelmatig opleidingen en cursussen. Bovendien staat onze vakbekwame servicedienst 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u ter beschikking.

Cefra Bedrijfskeukens Roestvrijstaal Service partner